Accommodaties in Cerny Dul

Cerny Dul heeft veel accommodaties waar u kunt overnachten. Er is een hotel en een aantal vakantiehuizen, echter de meest populaire en voorkomende accommodaties zijn pensions. Deze prima verzorgde pensions bieden u een gerieflijk onderkomen voor uw vakantie. ‘S morgens kunt u na een goede nachtrust genieten van een prima ontbijt. Een aantal pensions biedt ook de mogelijkheid voor half pension maar door de aanwezigheid van een aantal goede tot uitmuntende restaurants is het boeken van logies en ontbijt het meest populair waarbij men ‘s avonds eet in één van de gezellige restaurants.

Pension Salma

Pension Salma is een favoriete bestemming van Bronsolution Travel en heeft één van de beste liggingen in Cerny Dul. De skischool ligt tegenover het pension. De skiliften van de piste zijn bereikbaar op 200 meter loopafstand. 

Lees meer

Pension Smejdir

Pension Smedjir is een mooi en geliefd pension. Het pension is in hetzelfde gebouw gesitueerd als de skiverhuur. De kamers zijn op de 1e en 2e etage en de gezellige gezamenlijke ontbijt- en verblijfsruimte is in de kelder. 

Lees meer

 

Pension Luna

Pension Luna is een mooi en gerieflijk Pension. In dit Pension wordt naast ontbijt ook avondeten geserveerd tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De skiliften van de piste zijn bereikbaar op ca. 600 meter loopafstand maar er rijdt in Cerny Dul om de 10 minuten

Lees meer

 

Vakantiehuis Soukop

Het vakantiehuis Soukup is een favoriete bestemming van Bronsolution Travel en heeft één van de beste liggingen in Cerny Dul. Het ligt in het centrum aan het plein van Cerny Dul. De skiliften van de piste zijn bereikbaar op 100 meter loopafstand.

Lees meer

 

Vakantiehuis Bohuslava

Het vakantiehuis “Bohuslava” ligt vrijwel in het midden van Cerny Dul. De eigenaar woont op de 1e etage terwijl u de volledige beneden verdieping tot uw beschikking heeft. De skischool ligt op ca. 400 meter en de skiliften van de piste zijn bereikbaar op 500 meter loopafstand.

Lees meer

 

Vakantiehuis Chata Arthus

Chata Arthur is een favoriete bestemming van Bronsolution Travel en is geschikt voor grotere groepen. Het ligt ca. 300 meter van het marktplein en de uitgaansmogelijkheden o.a. restaurant, café, biljart, kegelen in het centrum liggen op 500 m afstand.

Lees meer

 

Vakantiehuis U Statnych

De 3 zeer mooie appartementen in vakantiehuis “U Stastnych” liggen in het plaatsje Cista. Dit plaatsje ligt aan Cerny Dul vast. Het centrum en de ski pisten van Cerny Dul liggen op ca. 1 km. Er rijdt dagelijks om de 15 minuten een skibus van U Stastnych naar de piste 

Lees meer

 

Vakantiewoningen in Černý Důl

Wintersport Tsjechië

 

Bekijk alle accommodaties